Solistă evenimente
Repertoriu internațional și tradițional românesc
divider
divider

”Cei peste 20 de ani de experienţă de la prima apariţie pe scenă nu sunt suficienţi. E nevoie de ceva mai mult pentru a dărui publicului o experienţă muzicală de neuitat. O căutare necontenită a melodiilor pe placul oamenilor, o aprofundare a muzicii franţuzeşti pe care o îndrăgesc, a celei uşoare, dar în egală măsură o apropiere faţă de folclorul nostru pe care îl consider o nestemată a culturii româneşti.” – Ștefania Mihăilescu, solistă evenimente

Citește mai mult în interviul pe care l-am acordat Revistei BUSINESS Magazin.

divider

Solistă evenimente | Voiceover | Moderator evenimente

De peste 20 de ani am bucuria de a cânta la cele mai emoţionante evenimente private. Repertoriul este personalizat și am întotdeauna pregătit și un program de muzică populară.

Verifică disponibilitatea şi cere o cotaţie chiar acum: 0751422763

For over 20 years now I’m delighted to sing to the most touching private events. My custom playlist always includes traditional romanian music too.

Check out my availability and ask for a price quotation right now: 0751422763.

Dau voce proiectelor tale!

Sunt Ștefania Mihăilescu și pot fi vocea proiectelor tale!

Sunt voiceover cu experiență de peste 13 ani și ajut companiile, antreprenorii și freelancerii cu înregistrări vocale profesionale pentru videoclipuri, reclame TV și radio, proiecte e-learning, centrale telefonice, mesaje în așteptare, și orice alt tip de voice over.

Află mai multe aici.

I’m Ștefania Mihăilescu and I can be the voice of your projects!

I am an experimented Romanian voiceover, with over 13 years experience and I provide professional Romanian native voice recordings for videos, commercials for TV and radio, e-learning projects, phone prompts, messages on hold, and any other type of voiceovers.

Find out more right here.

solista evnimente solista nunta solista botez

Follow