muzică live |  muzică nuntă | muzică botez | muzică petrecere | muzică ușoară | muzică populară | solistă evenimente |  

UN PREZENTATOR CU EXPERIENŢǍ DUBLEAZǍ VALOAREA EVENIMENTULUI

Moderatorul este cel care împarte zâmbete și emoții, convinge, impresionează, animă şi îi pune în valoare pe ceilalți. 🎤
Stefania_Mihailescu_moderator_festival_Birlic_2020

Moderez cu entuziasm fiecare eveniment la care sunt invitată 

Am absolvit Școala Populară de Arte (Muzică Ușoară – Jazz) din Iași și am început să descopăr culisele moderării evenimentelor din 2001 când am intrat în echipa Radio Iași.

Moderator Stefania Mihailescu
Conexiunea cu publicul începe cu primul zâmbet.

Sună acum pentru o cotație de preț

Moderator Stefania Mihailescu
În perioada 2010 – 2020 am moderat lansări de carte în cadrul Ateneului din Iași, vernisaje aferente Expozițiilor de pictură, sculptură și fotografie organizate la Galeria de Artă Grand Hotel Traian Iași – pe care am curatoriat-o timp de 10 ani – și la galeriile Ateneului din Iași, Festivalul ”Călătorie la 1900” – Castelul Sturdza Miclăușeni, Festivalul Internațional de Creație Vestimentară „ART EAST“ Iași (ed.a III-a), Balul Vienez de la Fălticeni, dar și evenimente private.
Stefania Mihailescu moderator fashion show

Urmăriți show-ul fashion Artistic Vision by Donna Carina pe care l-am moderat integral. 👇

Sună acum pentru o cotație de preț

Când ne gândim la premii și la discursurile care le însoțesc, de obicei ne concentrăm pe cel care va primi premiul. Însă și cel care îl înmânează are un rol important, pentru că sarcina lui este de a crea contextul, a-l pune în valoare pe cel premiat și de a da măreție momentului.

Sună acum pentru o cotație de preț

Moderator Stefania Mihailescu
V-AR PLǍCEA ŞI MUZICǍ POPULARǍ?

Nu altceva, ci pur româneascǎ, da?

Hore, sârbe,muzicǎ autenticǎ ce face sufletul de român sǎ vibreze.

Programele mele muzicale includ și o selecție specială de melodii de muzică populară!

Prestaţia mea nu presupune costuri suplimentare pentru echipamente de sunet. Ce are DJ-ul dvs. este de-ajuns.

Urmăriți în video-ul de mai jos o înregistrare în care cânt muzică tradițional românească.

Sună acum pentru o cotație de preț

Solista muzica populara Stefania Mihailescu

Vă doriți să vă surprindeți invitații cu un program inedit de muzică ușoară live?

Vă propun un colaj de melodii franțuzești care au trecut proba timpului și care îi va aduce pe ringul de dans negreșit.

Urmăriți un video cu ringul plin, dansând pe muzică franțuzească. 👇

Sună acum pentru o cotație de preț

Muzică live în aer liber.
👇

ENERGIA E UNA POZITIVǍ ŞI SE RǍSPÂNDEŞTE IMEDIAT ÎN TOATǍ SALA.

Daca sunteti in cautarea unui moderator, astept cateva detalii despre evenimentul pe care il pregatiti si o sa va propun cel mai bun pachet de servicii de prezentare care sa se incadreze in bugetul dvs.

Ma puteti contacta folosind formularul de pe aceasta pagina sau adresa de mail live@stefaniamihailescu.ro

Raspund in cel mai scurt timp!

Sună acum pentru o cotație de preț

Testimoniale

“O voce cristalinǎ, un om frumos cum rar mai gǎseşti, profesionistǎ, punctualǎ, o recomand cu încredere. Timbrul vocii Ştefaniei se lipeşte de suflet.” Roxana și Bogdan Iftime

“Stefania ne-a cantat si ne-a incantat la cel mai important eveniment din viata noastra, Botezul micutului nostru!! O voce de exceptie💕💕💕 Multumim din tot sufletul ca ne-ai incantat atat de frumos💜💙🎤🎶🎵 Recomand cu toata increderea💖💖💖” Mădălina și Robert Ilieș

“Colaborăm cu Ștefania la multe dintre evenimentele noastre și întotdeauna se implică 100% pentru reușita evenimentului. O voce caldă, o artistă profesionistă, un om frumos și bun. Recomand din tot sufletul!” Castelanul de la Miclăușeni – Sebastian Marcoci

“Este o persoană serioasă, profesionistă și plăcută. Merită să o aveți la evenimentul vostru în calitate de interpretă. O felicit pentru tot ce face!” Claudia și Tudor Barac

”Ștefania a fost alături de noi la nuntă și a transformat evenimentul în unul de neuitat. O voce minunată cu un repertoriu diversificat, eleganță și mult profesionalism.” Iulia Stavarachi (Bratescu)

”Stefania Mihailescu este una dintre cele mai calde voci pe care le-am auzit vreodata. Iar zambetul ei permanent, chipul luminos si atitudinea vibranta vor face ca evenimentul tau sa fie unul de neuitat, pentru ca toti vor fi fermecati! De-ti place jazz-ul, pop-ul, dance-ul sau chiar folclorul, Stefania se va plia pe preferintele tale si va face ca evenimentul tau sa fie asa cum iti doresti! ” Emilia Gheorghiu

”Ștefania a cântat atât la cununia noastră, cât și la nuntă. Are o voce minunată, iar colaborarea noastră cu ea a fost de nota 10. În plus, a fost și moderatoarea noastră în seara nunții. O recomandăm cu toată încrederea!” Codrin Roman

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Ce fel de muzică cântă Ștefania Mihăilescu?

Playlistul meu acoperă diferite genuri muzicale si epoci.

Cânt atât hituri dansante si cantece cunoscute care ii vor ține cu siguranta pe oaspetii dumneavoastra pe ringul de dans, dar și jazz, chansonete franțuzești și muzică populară.
Punand accent pe “dans si miscare”, playlistul meu se afla intr-o permanenta actualizare si include cover-uri pe melodii celebre.

Puteți cânta live cântecul pe care vom dansa la deschiderea oficială a dansului petrecerii?

Da, sigur!  Pot invata un cantec nou pentru ca voi sa porniti seara cu zambetul pe buze. Singura conditie ar fi să-mi trimiteti propunerea voastra in timp util, macar cu 2 luni inainte de eveniment.

Câte programe cântați și cât durează un program?

Un program de muzică cu voce live durează 30 de minute, iar pe parcursul serii recomand maxim 3 programe.

Cântați și muzică populară?

Abordez aproape toate genurile de muzică, menționez:  Pop, Rock, Dance, Oldies, Jazz, Blues, Cafe Concert, Latino, Reggae, Rock & Roll, și altele) dar si Populară, astfel încât la finalul evenimentului toată lumea să fie mulţumită.

Vă deplasați în orice oraș din țară? Ce costuri se adaugă?

Sigur ca da, mă deplasez în orice oraș din România, cât și în orașe din alte țări. Se adaugă costul transportului (dus-întors) și o noapte de cazare.

Puteți cânta în aer liber?

Bineînțeles! Pot cânta în aer liber și în locatii de tip cort. Trebuie sa fim siguri ca avem conditii meteorologice potrivite. Sa nu uitam de circuitul electric de 32 amp, circuit separat doar pentru DJ și solistă (acest aspect este valabil pentru toate locatiile de evenimente, care sunt obligate sa ofere conditii electrice potrivite pentru un show live).

Ce se întâmplă între programele cu voce live, atunci când nu cântați?

De obicei, între programele de muzică live se serveste un fel de mancare iar dj-ul pune o muzica placuta si potrivita pentru acest moment.

Puteți cânta un program în plus dacă evenimentul se prelungește?

Da, pot cânta un program în plus daca se considera de comun acord ca ar fi necesar. Vom stabili la semnarea contractului detalii legate de acest subiect.

Cu cât timp înainte putem face o rezervare ?

Ca sa fiti siguri ca gasiti libera data pe care o doriti, de preferabil este sa faceti o programare cu minim 6 luni inainte.

Aveți nevoie de suport tehnic special?

Prestaţia mea nu presupune costuri suplimentare pentru echipamente de sunet. Ce are DJ-ul dvs. este de-ajuns (boxe, mixer cu efecte pentru voce și laptop). De obicei cânt cu microfonul meu.

Ne puteți ajuta să alcătuim programul evenimentului?

Sigur că da. Experiența pe care am dobândit-o în cei 20 de ani în care am cântat la evenimente, îmi pune la dispoziție surse de inspirație pe care le voi împărtăși cu voi așa încât petrecerea voastră să fie pe placul tuturor.

Care este onorariul solicitat pentru participarea la un eveniment privat?

Costul prestației artistice difera in functie de numarul de programe pe care le voi cânta. Daca petrecerea nu este in Bucuresti, se adauga costuri de transport, cazare si masa. Pentru mai multe detalii, sunați cu incredere la 0751422763 și vom stabili toate detaliile.

Cât este avansul?

Avansul se stabileste in functie de suma negociata in contract si reprezinta 30% din suma totala.

Când se achită restul de plată?

Achitarea restului de plată se face cash, în ziua evenimentului, după prestația artistică a programelor stabilite în contract.